Våra rum

Rummen är inredda i nordisk, tidlös stil med emfas på trivsel och bekvämlighet. Alla våra rum är rökfria. Möbler och snickerier är specialritade för Åtellet och har tillverkats av ett litet snickeri i Småland. En rolig detalj är att alla rum bär namn och karaktär efter en kummel i vår skärgård – dekorativa sjömärken som var och en har sin speciella historia. Alla rum har en egen unik bild på en kummel ovanför sängen och bilderna ha vår kända Roslags fotograf Roine Karlsson tagit. Vi har möjlighet att erbjuda guidade båtutflykter till respektive kummels plats. Flertalet av våra rum har en underbar utsikt över Norrtälje viken.

 
» se våra bilder på hotellrummen 

Enkelrum

Svanen-märkt säng, en skön fåtölj att sjunka ned i med bok eller iBook. Massiva trägolv, dusch och wc med klinkergolv. Möjlighet att välja kudde efter tycke och smak (dun, hög, låg eller nacke). Åtellet rymmer 4 enkelrum.


Pris: vardagar från 1395 kr och helger från 1040 kr inkl moms och frukost

 

Dubbelrum

I dubbelrummen finns en Svanen-märkt dubbelsäng, två sköna fåtöljer, massiva trägolv, dusch och wc med klinkergolv. Möjlighet att välja kuddar efter tycke och smak (dun, hög, låg eller nacke). De flesta rummen har antingen fransk balkong eller större balkong med sittplats för flera personer. Totalt finns 18 dubbelrum varav 2 kommer att vara handikappanpassade.
 

Pris: vardagar från 1695 kr per rum och helger från 1440 kr per rum inkl moms och frukost

 

 

Följ oss på Facebook
Logga in och bli vän med Åtellet så får du de senaste händelserna från oss.

Njut av småstaden Norrtälje och passa på att ta en shoppingrunda innan incheck.  Vid ankomst på hotellet väntar 1 glas mousserande, innan vi serverar er en härlig 5-rätters meny med väl utvalda viner.  
Meny inkl dryck samt boende från 1795 kr pp (gäller tom 23/11)
Fira er bröllopsnatt hos oss. I vårt bröllopspaket ingår en övernattning i deluxerum med balkong, mousserande, jordgubbar, och rosor på rummet. Dagen efter serverar vi er frukost på rummet, om ni önskar.
1165 kr per person
Producerat av West Art Communication AB