Möteslokaler

Åtellet har 4 konferensrum. På plan 3 har vi en lokal som rymmer upp till 14 personer i styrelsesittning och två mindre med plats för upp till 8 personer. I direkt anslutning till dessa konferensrummen finns en bastu med sällskapsrum och stor terrass med utsikt över Norrtäljeviken. Vår största konferenslokal, Verandan,  finns på entréplanet och är en del av vår restaurang som vi delar av med två skjutdörrar. Denna lokal är utrustad med fast projektor och filmduk och rymmer 50 p i biosittning och 30 p i öar samt u-bord 20 p.

 

I närliggande fastighet (Norrtälje Gamla Stadshotell) hyr vi även ut den anrika Festvitetssalen (Stadt). I denna lokal har vi  möjlighet att ta emot grupper upp till 50 personer. Fikapauser sker i denna lokal, däremot så serverar vi er lunch på Åtellet (2 minuters promenad mellan byggnaderna)

 

Alla konferensrum är utrustade med trådlöst Internet och det kostar inget extra att koppla upp sig. Allt arbetsmaterial ingår (t ex skrivblock, pennor, förlängningssladd, hålslag, häftapparat mm) och i de 2 största konferenslokalerna ingår även data projektor.

Frukt, godis och isvatten dukas upp och fylls på under dagen.

 

Övriga önskemål och behov av teknisk utrustning tar vi hand om vid bokningstillfället. Eller om du beskriver dem i ett mail, så återkommer vi med en offert och prisförslag.

 

 

Lokalhyra vardag:
Festivitetssalen (Stadt) 7500 kr/dag, Verandan 6000 kr/dag,  Stora rummet (plan 3) 3500 kr/dag, Våra mindre rum 2000 kr/dag

exkl. moms.

 

Lokahyra helg/kväll:

Stadt 3750 kr/dag, Verandan 3000 kr, Stora rummet (plan 3) 1750 kr, Våra mindre rum 1000 kr

exkl. moms
 

Måltidspaket inkl Kaffe, Lunch , Kaffe, 276 kr pp exkl moms

Dagskonferenspaket inkl Lokal, Kaffe, Lunch, Kaffe

Minst 8 deltagare 556 kr pp och dag exkl moms.

 

Helpension vardag inkl Lokal, Kaffe, Lunch, Kaffe, Middag 2-rätter, Logi och frukost

Minst 8 deltagare 2008 kr pp i enkelrum exkl moms, 1611 kr pp i delat dubbelrum exkl moms

 

Helpension helg inkl Lokal, Kaffe, Lunch, Kaffe, Middag 2-rätter, Logi och frukost

Minst 8 deltagare 1794 kr pp i enkelrum exkl moms, 1459 kr pp i delat dubbelrum exkl moms

 

Följ oss på Facebook
Logga in och bli vän med Åtellet så får du de senaste händelserna från oss.

Den perfekta presenten för födelsedagen, avtackningen eller varför inte överraska någon du tycker om.Maila din förfrågan till info@atellet.se eller ring oss på telefon 0176 700 450.
Producerat av West Art Communication AB