Åtellet i Norrtälje erbjuder hotellrum, konferens och restaurang

Åtelldirektören har ordet
Om jag fick välja en plats i världen för ett hotell så skulle det vara exakt här. Vid Norrtäljeåns mynning. Med skärgården och havet på simavstånd. Med storstaden på pendelavstånd. I en småstad svenskare än knäckebröd, men med mental och fysisk närhet till stora, vida världen.

En naturlig mötesplats för båtfolk, affärsfolk, fredagsfirare, söndagsflanörer, storögda utlandsturister, julshoppande stockholmare och allsköns roslagsbor.

Certifiering

 

Den 23:e och 24:e sept är vi stolta att i samarbete med Stora risten fisk från Öregrund servera högklassiga skaldjur med tillbehör. Vi serverar härliga skaldjursplateau med tillbehör.  
650 kr pp (1295 kr pp inkl boende och skaldjur)
Sommarpaket 3-rätters middag med dryckespaket och varsit glas mousserande vid ankomst.
Meny inkl dryck samt boende från 1500 kr pp(gäller from 20/6)
Fira er bröllopsnatt hos oss. I vårt bröllopspaket ingår en övernattning i deluxerum med balkong, mousserande, jordgubbar, och rosor på rummet. Dagen efter serverar vi er frukost på rummet, om ni önskar.
1165 kr per person
Boka ett Bastupaket på Åtellet! I paketet ingår; Ölkorv 2 st fatöl Lufttorkadskinka Kalamataoliver Kvällens ost    Morgonrock/Handduk Tillgång till sällskapsrum
349 kr pp (vid bokning av 8 p)
Kom och njut av en romantisk helg på Åtellet. En natt i deluxerum med balkong inkl frukost. På rummet vid ankomst väntar morgonrock,  mousserande och tryfflar.
995 kr / person
Dagkonferens inkl Konferenslokal, FM-Kaffe, Konferenslunch samt EM-Kaffe
Från 540 kr pp exkl moms

Följ oss på Facebook
Logga in och bli vän med Åtellet så får du de senaste händelserna från oss.

Club Amplified Spelningar
Torsdagar 30/6-4/8
30 juni Istria Sanchez 7 juli Michaela Stridbeck 14 juli Elina Widnersson 21 juli Cilla Hector 28 juli Moa & Lovisa 4 aug Sparkling Mad  
Den 19 juli kan vi på Åtellet stoltsera med att ha sångaren och låtskrivaren Daniel Lemma besöker Åtellet igen. Det kommer bli en härlig stämning och en kväll ni inte vill missa. Varmt välkomna med att boka bord hos oss denna kväll!  
Skaldjurshelg
23-24 Sept
Höstens efterlängtade gästspel sker den 23-24 september och vi hälsar återigen Stora Risten Välkomna! Klicka vidare för att se all information.

Klicka här för att se vår informationsfilm i ett större format

Producerat av West Art Communication AB