Åtellet i Norrtälje erbjuder hotellrum, konferens och restaurang

Åtelldirektören har ordet
Om jag fick välja en plats i världen för ett hotell så skulle det vara exakt här. Vid Norrtäljeåns mynning. Med skärgården och havet på simavstånd. Med storstaden på pendelavstånd. I en småstad svenskare än knäckebröd, men med mental och fysisk närhet till stora, vida världen.

En naturlig mötesplats för båtfolk, affärsfolk, fredagsfirare, söndagsflanörer, storögda utlandsturister, julshoppande stockholmare och allsköns roslagsbor.

Certifiering

 

Vi gör en repris av förra årets succé och Julbordet dukas upp från 25 nov. Vi ser fram emot att träffa er inför årets kanske mest traditionsfyllda mathändelse.
Julbord inkl boende 1095 kr pp (pris gäller fre+lör)
Fira nyåret på Åtellet. Vi erbjuder nyårssupé samt boende i våra härliga skärgårdsinspirerade rum. Dagen efter finns en härlig frukostbuffé att njuta av.
Nyårssupé inkl hotell i delat dubbelrum 1490 kr pp. I enkelrum 1790 kr pp
Den 27:e och 28:e sept är vi stolta att i samarbete med Stora risten fisk från Öregrund servera högklassiga skaldjur med tillbehör. Vi serverar härliga skaldjursplateau med tillbehör.  
650 kr pp (1295 kr pp inkl boende och skaldjur)
Njut av småstaden Norrtälje och passa på att ta en shoppingrunda innan incheck.  Vid ankomst på hotellet väntar 1 glas mousserande, innan vi serverar er en härlig 5-rätters meny med väl utvalda viner.  
Meny inkl dryck samt boende från 1795 kr pp (ej 25/11-18/12)
Under våren 2017 arrangeras danskurser med Tony Irving som danslärare. För mer info klicka på rubriken.
från 699 kr pp
Fira er bröllopsnatt hos oss. I vårt bröllopspaket ingår en övernattning i deluxerum med balkong, mousserande, jordgubbar, och rosor på rummet. Dagen efter serverar vi er frukost på rummet, om ni önskar.
1165 kr per person
Boka ett Bastupaket på Åtellet! I paketet ingår; Ölkorv 2 st fatöl Lufttorkadskinka Kalamataoliver Kvällens ost    Morgonrock/Handduk Tillgång till sällskapsrum
349 kr pp (vid bokning av 8 p)
Kom och njut av en romantisk helg på Åtellet. En natt i deluxerum med balkong inkl frukost. På rummet vid ankomst väntar morgonrock,  mousserande och tryfflar.
995 kr / person
Dagkonferens inkl Konferenslokal, FM-Kaffe, Konferenslunch samt EM-Kaffe
Från 540 kr pp exkl moms

Följ oss på Facebook
Logga in och bli vän med Åtellet så får du de senaste händelserna från oss.

Julbord
25 nov -18 dec (ons-sön)
Vi gör om fjolårets succé och dukar upp vårt klassiskt julbord. Klicka vidare, för mer information.
Fira nyåret på Åtellet. Nyårssupe 695 kr pp. Dryckespaket 395 kr pp. Nyårssupé inkl övernattning 1490 kr pp i dubbelrum Nyårssué inkl övernattning 1790 kr i enkelrum  
Afterwork med musik
20 jan, 17 feb, 17 mars
Afterwork med härlig musik från kl 17.00
Skaldjurshelg
27-28 jan
Skaldjurskväll den 27-28 januari! Klicka vidare för att se all information.

Klicka här för att se vår informationsfilm i ett större format

Producerat av West Art Communication AB