Åtellet i Norrtälje erbjuder hotellrum, konferens och restaurang

Åtelldirektören har ordet
Om jag fick välja en plats i världen för ett hotell så skulle det vara exakt här. Vid Norrtäljeåns mynning. Med skärgården och havet på simavstånd. Med storstaden på pendelavstånd. I en småstad svenskare än knäckebröd, men med mental och fysisk närhet till stora, vida världen.

En naturlig mötesplats för båtfolk, affärsfolk, fredagsfirare, söndagsflanörer, storögda utlandsturister, julshoppande stockholmare och allsköns roslagsbor.

Certifiering

 

Bjud Mor på en morsdagmeny på Åtellet och passa även på att boka en övernattning i våra moderna och  skärgårdsinspirerade rum. Dagen efter får Mor sätta sig vid ett färdigdukat frukostbord, läsa sin morgontidning och njuta av en kopp kaffe.
1190 kr pp inkl rum och meny, 495 kr pp enbart 3-rätters menyn
Njut av småstaden Norrtälje och passa på att ta en shoppingrunda innan incheck.  Vid ankomst på hotellet väntar 1 glas mousserande, innan vi serverar er en härlig 5-rätters meny med väl utvalda viner.  
Meny inkl dryck samt boende från 1795 kr pp
Fira er bröllopsnatt hos oss. I vårt bröllopspaket ingår en övernattning i deluxerum med balkong, mousserande, jordgubbar, och rosor på rummet. Dagen efter serverar vi er frukost på rummet, om ni önskar.
1165 kr per person
Boka ett Bastupaket på Åtellet! I paketet ingår; Ölkorv 2 st fatöl Lufttorkadskinka Kalamataoliver Kvällens ost    Morgonrock/Handduk Tillgång till sällskapsrum
349 kr pp (vid bokning av 8 p)
Kom och njut av en romantisk helg på Åtellet. En natt i deluxerum med balkong inkl frukost. På rummet vid ankomst väntar morgonrock,  mousserande och tryfflar.
995 kr / person
Dagkonferens inkl Konferenslokal, FM-Kaffe, Konferenslunch samt EM-Kaffe
Från 540 kr pp exkl moms

Följ oss på Facebook
Logga in och bli vän med Åtellet så får du de senaste händelserna från oss.

Denna dag har vi en specialkomponerad morsdagmeny att erbjuda till alla mödrar, passa även på att boka vårt paket inklusive middag och boende.
Vi har öppet hela dagen och serverar mat från vår lunch a la carté meny. På kvällen den 6 juni erbjuder vi en 3-rätters nationaldagsmeny samt vår vanliga a la carté. Förrätt Nässelsoppa med lättrökt fjordlax, surdegscrisp, smörkokt schalottenlök Varmrätt Abborre med vårprimörer, gremolata och fänkål Dessert Inkokta rabarber, citrustarte, jordgubbssorbet, kardemummakrutong 2-rätter 375 kr pp 3-rätter 475 kr pp      
Den 18 juni gästas vi av vinnaren av årets kock och Grillmästaren Christian Hellberg. Christian driver till vardags Griffins Steakhouse i Stockholm och nu bjuder han på sina bästa grillrätter hos oss på Åtellet.  
Den 19 juli kan vi på Åtellet stoltsera med att ha sångaren och låtskrivaren Daniel Lemma besöker Åtellet igen. Det kommer bli en härlig stämning och en kväll ni inte vill missa. Varmt välkomna med att boka bord hos oss denna kväll!  
Norrtälje förvandlas till en stor jazzfestival och på Åtellet kommer ni kunna att lyssna till välkända band både fredag och lördag. Klicka vidare för spelschemat

Klicka här för att se vår informationsfilm i ett större format

Producerat av West Art Communication AB